Var innom denne bloggen og ble inspirert av hennes oppskrift på salamimuffins.
Da jeg hadde litt andre ingredienser for hånd måtte jeg virkelig bruke fantasien.
Resultatet ble fantastisk! Anbefales å lage større porsjoner, fryse ned og tine kvelden før til frokost. Lett å pakke ned til lunsj også. Tips, tips!
Her er min variant av muffinsene:
Du trenger:
-12 små muffinsformer eller 6 store. Hvis du ikke har silikonformer bør du legge dobble former.
-12 / 6 skiver salami/ dansk salami / servelat / hamburgerrygg
200 gram kremost (med den smaken du liker)
3 dl revet ost
2 ts oregano
1 ts hvitløkspulver
1 ts chilipulver
1/2 ts bakepulver
2 egg
Tacosaus (Landlord)
Legg salamien nederst i formene, ha ei lita spiseskje tacosaus nedi og smør utover. Visp sammen alle ingredienser til det blir en litt luftig masse.
Hell over i muffinsformene og legg litt revet ost oppå til topping.
175 grader i 25 minutt! Like gode kalde som varme.
Næringsinnhold:
I følge diett.no
Energi: 1982
Fett: 77% – 171g
Protein: 19% – 98,6 g
Karbohydrat: 3% – 15,8 g
For 12 muffinser – for 6 muffinser
Energi: 165,16 – 330,3
Fett: 14,25 g – 28,5 g
Protein: 8,21 g – 16,43 g
Karbo: 1,31g – 2,63 g
Nysgjerrig nok
14. juni 2011 at 20:19
Har de i ovnen nå – spennende!
Mine er så lagt ikke veldig fotogene…men jeg smakte på «røra» og det smakte fortryllende.
Kommentarer på smak kommer straks!!
*løper ut på kjøkkenet*
Nysgjerrig nok
14. juni 2011 at 20:39
Mmmmm – godt jo!!
Litt laus i fisken – men det kan også ha en sammenheng med at det er veeeeldig varme enda. (For jeg hadde jo ikke tid til å vente)
Takk for tipset!
Sandra
14. juni 2011 at 20:58
Litt laus i fisken, ja. Mest når de er varme, synes jeg da. De er nydelige kalde, også fastere. Skal hive meg rundt å lage her også. 🙂
Potensiale-mat? Lett-å-fryse-lett-å-tine-mat? 🙂
Nysgjerrig nok
16. juni 2011 at 01:08
Det ble en til frokost (var egentlig veldig greit å ha noe klart i kjøleskapet – har savnet det kjente jeg), 2 stk til lunsj (mettet fantastisk og gikk fort unna) og nok en når jeg skulle hjem fra arbeid. Holdt meg mett i hele dag! Ble (desverre) Kesam til kveldskos-( Note-to-self: Lese på ALT før jeg spiser noe som helst).
Så hadde jeg lagt 4 stk i fryseren som jeg sendte med mamma hjem – kom raskt en sms hvor det sto: «Nam-nam, dette var hærlig!»
Så da er mamma og jeg både mett og fornøyd – og glad for oppskriften!!
Sandra
16. juni 2011 at 02:45
Bakte 13 forleden, glad for det altså! Blir frarøvet lunsjen min på jobb 😀 Bra dere likte oppskriften og muffinsene. Gleder meg over det. 🙂
Og du, den Kesamboksen… Lesson learned. Ny dag snart (hilsen hun som ikke får sove-igjen), og spist er spist. Faller nok ikke ut av ketose. Er det ikke godt med fett i den? Bruker Kesam naturell når jeg baker brød, og ja, den er en stor karbokilde – men veldig god 😉
Prøve sove litt til, jeg .. Fnattinatti ❤