RSS

Eureka!

09 jun

Okei. Glem alt jeg har sagt om ferdigposer med tacokrydder. Heretter er det en forbudt vare i mitt hus. I én pose à 30 gram vare er det 17,2 gram karbohydrater!
Det er jo latterlig!

Hvis noen der ute har en GOD oppskrift på tacokrydder, så del den gjerne med meg i kommentarfeltet. Dette må det bli en ordnings på, altså! 😉

Forøvrig har jeg endelig tatt vett til meg og registrert meg på diett.no.
Kjenner allerede dette blir en tvangshandling heretter, men spennende å få ut tallene og en pekepinn…som den over… 😉

 

Ha en elskbar kveld!

 
4 kommentarer

Skrevet av den 9. juni 2011 i Ketogen diett

 

4 Svar til “Eureka!

  1. Stine Elise

    9. juni 2011 at 22:38

    Det er bare å se på en krydderpakke og se hvilke kryddere som er brukt ;D Kumin er jo det krydderet som får tacosmaken 😉

     
    • Sandra

      9. juni 2011 at 22:41

      Ja, må på innvandrersjappa i morra å se om æ ikke finn det noen plass… Alt det andre har æ masse av, så skal lag ei SVÆR krukke 😛

       
  2. Reneé

    10. juni 2011 at 19:01

    Heisann Sandra 🙂

    Kom tilfeldigvis over bloggen din via lavkarbo.no, og ser du skriver mye interressant og bra!!!
    Ble så glad over å lese det du har oppnådd. Du har vært flink! Stå på videre!!!
    Du er heldig som har en mamma som du har også.

    Kan skrive under på alle de positive «bivirkninger» lavkarbo fører med seg!!
    Selv har jeg myyyyye mindre migrene og fibromyalgien er så og si borte!! -det er også 22 kg.. Brenner for denne livsstilen og får ikke sagt det høyt nok, og mange nok ganger.

    Supert at du blogger om dette 🙂

    Du har kanskje fått taco oppskrift, men her kommer en som jeg bruker:
    1 ss chilipulver
    1 ts løkpulver
    1 ts hvitløkspulver
    1 ts koriander
    1 ts oregano
    1 ss paprikapulver
    3 ss spisskummen
    2 ss salt
    1 ss malt svart pepper

    Blandes godt og oppbevar på tett glass.
    Du trenger ca 2 ss av denne blandingen til 500 g kjøtt. Jeg har i en liiiten skvett vann, så det har å koke seg i med.

    Lykke til!

    Klem fra Reneé

     
    • Sandra

      10. juni 2011 at 19:12

      Heisann! Hjertelig takk for koselig kommentar og oppskrift, skal ta den med meg når jeg drar på handling i morgen 🙂 Det er mange flotte blogger her ute om dette temaet, en ære at du liker det du leser her. 🙂 Blir glad av sånt, jeg 😀 Flott resultat du har, og gode biprodukter det du nevner 😉 Lykke til videre, håper du titter innom innimellon 🙂 God pinsehelg 🙂

       

Legg igjen en kommentar